Premalo čitam

Prva sezona podcasta bavi se običnim ljudima s neobičnim pričama, ambasadorima čitanja Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" Koprivnica. Ova je sezona okupila različite goste koje povezuje jedno: oni čitaju i čitanje im je važno. Imaju...more

Hosted by

About

Prva sezona podcasta bavi se običnim ljudima s neobičnim pričama, ambasadorima čitanja Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" Koprivnica. Ova je sezona okupila različite goste koje povezuje jedno: oni čitaju i čitanje im je važno. Imaju tisuće različitih razloga za čitanje. Svaki je duboko intiman, jednako vrijedan i svi su ih gosti hrabro podijelili sa slušateljima u prvoj sezoni.

Druga sezona istražuje nove smjerove i teme i posvećena je mentalnom zdravlju. Okuplja goste različitih profesija i iskustava koji o važnosti njegovanja mentalnog zdravlja govore iz različitih perspektiva - iz perspektive stručnjaka koji svakodnevno rade, istražuju i obrazuju se u službi podrške svima kojima je podrška potrebna i iz perspektive boraca koji su spremni podijeliti svoja iskustva kako bi pomogli drugima.

Meet our Hosts

Goran Živković-Žika

Goran Živković-Žika

Skladatelj, tekstopisac, izvođač u glazbenoj skupini Overflow, pedagog i strastveni hodač.